Řešíme věci za Vás!


Upozornění pro klienty advokátní kanceláře

16.03.2020 13:32

UPOZORNĚNÍ PRO KLIENTY ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘE

SOUVISEJÍCÍ S VYHLÁŠENÝM NOUZOVÝM STAVEM

 

  1. Zákaz prodeje služeb v provozovnách stanovený v Usnesení vlády ČR č. 211 ze dne 14. 3. 2020 se nevztahuje na poskytování právních služeb v advokátní kanceláři.

 

  1. Advokátní kancelář JUDr. Ivety Petrové zůstává proto otevřena i v době vyhlášení nouzového stavu.

 

  1. S ohledem na probíhající pandemii Koronaviru prosím všechny stávající i nové klienty, aby v době nouzového stavu upřednostnili telefonickou a elektronickou komunikaci, kdy se touto cestou domluvíme na osobní schůzce, bude-li tato s ohledem na charakter věci nezbytná. Za účelem sjednání schůzky zůstávám dostupná na mobilním telefonu tel. 722 949 336 a e-mailu: ak.petrova@tiscali.cz.

 

  1. Dohodnuté schůzky zůstávají nezrušeny za předpokladu, že objednaný klient nenavštívil v době od 2. 3. 2020 žádnou z rizikových zemí (Čína, Írán, Itálie, Jižní Korea, Francie, Španělsko, Německo, Švýcarsko, Norsko, Dánsko, Nizozemsko, Švédsko, Velká Británie, Belgie a Rakousko), ani nepřišel s žádnou takovou osobou do kontaktu. V případě, že by taková skutečnost nastala, prosím, abyste moji kancelář osobně nenavštěvovali a dohodnutou schůzku telefonicky nebo e-mailem zrušili – dohodneme se na novém termínu, nebo věc vyřešíme elektronickými prostředky.

 

  1. Všechny klienty prosím, aby důsledně dodržovali karanténní opatření, pokud se na ně vztahují a aby důkladně zvážili svůj zdravotní stav před tím, než moji kancelář navštíví. Současně prosím o dodržování zvýšených hygienických opatření tak, jak jsou tyto doporučovány příslušnými státními orgány.

 

Za pochopení a dodržování výše uvedeného všem mým klientům děkuji.

 

JUDr. Iveta Petrová, advokátka

 

—————

Zpět